Thursday, December 17, 2009

Soalan Tag..

Share
Soalan Tag ni aku ambil dari rakan blogger Liyana

1. Bekas kekasih saya:

Let me keep it secret

2. Saya sedang mendengar:
Hot FM lebih hangat dari biasa!!

3. Mungkin saya patut:
Duduk dalam saratoga sekarang [sejuk sangat]

4. Saya suka:
Surf internet [ Facebook, Torrent Jiwang ]

5. Sahabat-sahabat baik saya:
Ramai, malas nk taip

6. Saya tak faham:
no idea

7. Saya kehilangan:
LE 400 baru-baru ini..Adess [Matawang Egypt]

8. Ramai yg berkata:
Dia memang laju..hahaha..

9. Makna nama saya:
Keadilan Kegembiraan

10. Cinta itu adalah:
Hanya sia-sia jika disandarkan kepada yg salah.

11. Di satu tempat seseorang sedang:
Bersiap nak pegi City Star

12. Saya akan cuba:
Perbaiki khat aku. Asyik kena sound dengan syeikh je..

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud:
Berkekalan yang tiada penghujung

14. Telefon bimbit saya:
Sony Ericsson K750i, Nokia Xpress Music 5610

15. Bila saya terjaga dari tidur:
Terus tgk komputer "Download abis belum?"

16. Saya paling meluat bila:
Ada diantara mmber yg jadi BACK STABBER!!!

17. Pesta/parti adalah:
Tempat Maksiat :P

18. Haiwan paling comel yg pernah saya jumpa:
Arnab ahli bait aku. [tapi da kena sembelih pon]

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:
dari umur 16 tahun sampai 20.

20. Hari ini:
Baru nk update blog ni..

21. Malam ini saya akan:
Layan Sad Sonata sampai abis..

22. Esok pula saya akan:
Mulakan azam baru..

23. Saya betul2 inginkan:
Diambil nyawa ketika Solat [Wahh terlebih sudah..]

24. Ketika anda lihat wajah anda di cermin pagi tadi:
Bila la nak gunting rambut ni..

25. Pusat membeli belah atau arked permainan:
Pusat beli lah la..

26. Makanan barat atau jepun:
2 2 bukan..haha..Makanan melayu..:P

27. Bilik yang terang atau gelap:
Gelap. Tido lam saratoga lak..pergh!!

28. Makanan segera adalah:
Pizza To'mah, Baba Saad, Hadaral Maut.

29. Ayat terakhir yang anda kata pada seseorang:
Wa'alaikumussalam

30. Siapa yang anda mahu tag:
Semua mmber2 aku..jom2..

1 comments:

Liyana said...

yeaah! dah sport check dah.. thanks

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More